Corona en Landerd-TV

Ook Landerd-TV ondervindt de gevolgen van allerlei maatregelen die zijn genomen om het Coronavirus onder controle te krijgen of te houden. Er wordt binnen onze Landerdse gemeenschap minder georganiseerd, bekende evenementen gaan niet door en dus is er ook veel minder aanbod van nieuwtjes vanuit de verschillende dorpskernen. Gevolg is onder andere aangepaste journaaluitzendingen en herhalingen van eerdere uitzendingen.

Ondanks dat alles missen we vooral aanbod vanuit Schaijk. Dat komt ook omdat door allerlei omstandigheden vaste medewerkers/ cameramensen zijn weggevallen. Zo af en toe springen vrijwilligers vanuit Reek of Zeeland bij maar dat zijn noodoplossingen.

Er is bij Landerd-TV veel behoefte aan filmkes vanuit het Schaijkse rond actuele thema’s en/of zaken die spelen of anderszins interessant zijn. Die opnames hoeven niet persé gemaakt te zijn met hightech camera’s. Ook filmkes gemaakt met een smartphone zijn vaak goed bruikbaar. Stuur ze gerust naar info@landerd-tv.nl en de mensen van de montage zorgen ervoor dat het wordt uitgezonden.

Mocht jij interesse hebben in een nieuwe hobby bijvoorbeeld als cameraman of -vrouw of zelfs als “kritische journalist” meld je dan aan als vrijwilliger. Het is dankbaar werk.

Mail naar info@landerd-tv.nl en wij nemen contact met je op.