Open mediadag 2018

De Landerdse Omroep Stichting waar Landerd-TV en Tekst-TV onder vallen, bestaat 25 jaar en dat wil ze weten ook!

Zo’n vijftigtal medewerkers/vrijwilligers zetten zich dagelijks in om het plaatselijke nieuws onder de aandacht te brengen. Ze stellen hun hobby bijna volledig in dienst van de gemeenschap. Wie regelmatig kijkt weet wat er in ons mooie Landerd leeft, welke zaken de mensen bezighoudt, hoe politieke partijen omgaan met onze belangen, wie en wat er leeft in onze dorpen en hoe er gedacht wordt. De mensen van de LOS zorgen ervoor dat wij (als inwoners van Landerd) ons een mening kunnen vormen en dat we in actie kunnen komen als dat nodig is.

Wat gaat er gebeuren?

Heeft u onbekende talenten, een bijzondere hobby of wil je Landerd op de hoogte brengen van iets wat je na aan het hart ligt dan is de OPEN MEDIA-dag misschien wel het moment om daar mee naar buiten te komen. De LOS organiseert daarvoor op zaterdag 9 juni van 14.00 – 16.30 uur in het Wapen van Reek een

OPEN PODIUM

waar iedereen die dat wil gebruik van mag maken. Maak je dromen waar en laat zien wat je in je mars hebt of wat je intens bezighoudt.

Je optreden of presentatie wordt tijdens het OPEN PODIUM door de cameramensen van de LOS op video vastgelegd en in de loop van het jubileumjaar verwerkt in speciale uitzendingen.

Breng ter ondersteuning zoveel als mogelijk familie en vrienden mee. Zij kunnen dan tevens zien en meemaken wat er allemaal bij komt kijken om een uitzending van Landerd-TV te maken. Lijkt je dit iets? Geef je dan vóór 15 mei op bij info@landerd-tv.nl Ook voor vragen kun je hier terecht.

 

Doe mee aan de film- reportage wedstrijd.

Wil je Landerd op de hoogte brengen van een speciale gebeurtenis, een actualiteit, iets wat jou is opgevallen, iets waar jij je vreselijk aan stoort maak dan een filmpje van zo’n 3 à 4 minuten en stuur dat eveneens uiterlijk 15 mei 2018 in naar info@landerd-tv.nl Moeilijk? Roep desnoods de hulp in van Landerd-TV. Er zijn enkele mooie prijzen mee te winnen en bovendien worden de bekroonde filmpjes uitgezonden op Landerd-TV.

Ook basisschoolleerlingen kunnen hieraan meedoen.

Als zij een goed idee hebben voor een filmke of een korte reportage kunnen ze de hulp inroepen van cameramensen van Landerd-TV via één van onderstaande contactpersonen. Landerd-TV neemt dan de video op en zorgt voor de montage. Het idee en de uitwerking moet van de kinderen zelf komen. Behalve dat ook hier mooie prijsjes beschikbaar zijn, kan heel Landerd mee genieten via Landerd-TV. Graag zo spoedig mogelijk aanmelden!!!

 

Voor info:       Henk de Klein henk.riadeklein@gmail.com

Ton Cruijsen toncruijsen@gmail.com

Rinus van den Heuvel rinus@vdheuvel.net